Over Ons

Roel Klaassen en Bob Boot zijn beide van oorsprong fysiotherapeut. In dat vak werd het hen duidelijk dat een mens niet alleen een lichaam heeft dat behandeling nodig heeft, maar dat er ook sprake is van een persoon die van alles ervaart in dat lichaam en daar ervaringen in opslaat. Precies dat is de reden dat zij zich zijn gaan ontwikkelen en bekwamen in de haptotherapie. Het werd hen duidelijk dat zelfbewustzijn ook te maken heeft met lichaamsbewustzijn en dat voelen en denken op de juiste wijze moeten samenwerken om op een adequate manier om te gaan met alles wat het leven in zich heeft. Dat geldt ook voor het omgaan met druk.

Roel kent de topsportwereld van binnenuit. Hij is honkbalinternational geweest, heeft op hoog niveau gecoacht en talenten gescout en begeleid. Daardoor weet hij heel goed wat presteren onder grote druk betekent. Bob heeft de wereld van presteren onder druk leren kennen vanuit de begeleiding van topsporters en andere toppresteerders. Voor beiden werd het steeds duidelijker dat adequaat omgaan met de druk van het leven of de druk van presteren op hoog niveau vooral gaat om zelfbewustzijn, zelfkennis en het goed omgaan met de emoties die daarbij horen.

Robien Roet-Klaassen kent de wereld van presteren onder druk veel meer vanuit het bedrijfsleven. Zij werkte als registeraccountant bij een gerenommeerd kantoor aan de Zuidas en zag daar dagelijks verschillende uitingen van presteren onder druk. De persoonlijke ervaringen werden daar niet altijd gedeeld. Last hebben van druk lijkt een taboe, terwijl iedereen ziet en voelt dat deze druk er is en invloed heeft op het functioneren en presteren.

Schermafbeelding 2019-06-09 om 18.06.43


Roel Klaassen (1 april 1962) – Haptotherapeut

www.roelklaassen.nl
www.klaassen-co.nl
www.haptotherapie-topprestaties.nl
www.linkedin.com/roelklaassen

Bob Boot (22 december 1958) – Haptotherapeut
Haptonomie, Een kwestie van gevoel
Mannen van 50
De Innerlijke Meetlat
www.haptotherapie-topprestaties.nl

Robien Roet-Klaassen (5 januari 1989) – Registeraccountant
www.klaassen-co.nl
www.linkedin.com/robienklaassen

 

%d bloggers liken dit: