Allemaal Druk

We zijn druk, voelen druk en maken ons druk. We hebben het er dus maar druk mee, met die ‘druk’. Zowel in ons privéleven als in werksituaties speelt het leveren van prestaties, het voldoen aan ideaalbeelden en het vergelijken met anderen een steeds grotere rol.

Hoe ga je om met al die vormen van druk als je op het toneel of op tv in de spotlights staat of die belangrijke wedstrijd hebt waar je al jaren voor traint? Voor dit boek spraken de auteurs bekende toppresteerders om te vragen hoe zij dat doen en geven op basis van de grondslagen van de haptonomie handvatten hoe je beter om kunt gaan met de druk in je eigen leven. Want of je het wilt of niet: druk ervaren hoort bij het leven. Ga het daarom niet uit de weg, maar leer ermee omgaan.

‘Allemaal Druk’ is een pleidooi om de druk die je voelt te accepteren en te voelen en er van daaruit mee leren omgaan – want eerlijk is eerlijk: echte topprestaties kunnen we alleen leveren wanneer er sprake is van enige druk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: